fbpx

Плащане и доставка

  1. Плащане

Плащането на поръчаната стока се осъществява чрез наложен платеж при нейното приемане от лицензирания пощенски оператор (куриер).

  1. Доставка

Ние от electricmove.bg се стараем да удовлетворим желанията на всички наши клиенти и да ги улесним максимално. Ето защо доставката на поръчаните от нас продукти се извършва чрез избран от Вас куриер по негов офис или до Вашия адрес, като предлагаме опцията „Преглед и тест“.

Стойността на доставката не е включена в цената на артикулите и се заплаща от Вас. Тази стойност се определя според тарифите на избрания от Вас куриер.

Когато направите поръчка от нашия магазин, ние ще се свържем с Вас по телефон или по електронна поща, за да я потвърдим. За регистрирани потребители, потвърждение не се прави за втора и следваща поръчка.

Поръчки, направени до 15:00 ч. на работния ден се обработват и изпращат в същия ден.

Поръчки, направени след 15:00 ч. на работния ден се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Когато е необходимо потвърждение на поръчката от Потребителя, същата се изпраща в рамките на работния ден, ако потвърждението е дадено до 15:00 ч., а ако потвърждението е дадено след 15:00 ч. на работния ден, поръчката се изпраща на следващия работен ден.

Доставката се осъществява само по отношение на потвърдени поръчки.

Не се извършва доставка в празнични и почивни дни.

Обичайният срок за доставка е в рамките на един работен ден от физическото предоставяне на стоките в офиса на куриера.

Ако откажете да приемете стоките, следва да заплатите транспортните разходи за тяхното изпращане и връщане.

Ако желаете доставка в рамките на точно определен срок, следва изрично да посочите това обстоятелство в раздел „Допълнителна информация“, поле „Бележки към поръчката (по избор)“.

При невъзможност за доставка в желания от Вас срок, ние ще Ви уведомим своевременно на посочените от Вас телефон или електронна поща. В този случай, можете да се откажете от договора без да дължите обезщетение или неустойка.

При липса на указания за конкретен срок за доставка, не носим отговорност за забавяния.

Количка